Hur klär du dig

By Date: 2016/09/22 in Kläder, Mamma

stressed-female-with-clothes-collection 1

Innan barnen har de flesta en klädstil och efter barnen kommit, en helt annan. Hur kan det egentligen koma sig att garderoben plötsligt tappat bort en massa kläder och du själv helt tappat bort din stil.

Det här är ett vanligare scenario än man kan tro, helt enkelt eftersom kroppen förändras och varken ork eller tid kanske finns för att hitta kläder som både är praktiska och snygga. De snygga gravidkläderna kanske får följa med en stund efter, eftersom de fortfarande sitter så skönt.

Träningsplagg är inte bara snygga utan även mycket användbara. Idag kan man använda dessa inte bara vid träning utan de har även blivit mer och mer socialt accepterade ute i vardagen. På jobbet kanske dom inte passar, men ett par snygga välsittande träningsbyxor med en skön tröja är faktiskt inte fel.

Ett smart tips är att surfa runt på nätet och kolla in vilket mode som gäller och sedan gå in på någon av de många e-butikerna som finns idag och beställ hem för att prova. Ta dina mått och skriv ner på ett papper så blir det enklare att hitta den storlek som passar dig just nu. Storlekar skiljer sig både mellan plagg och butiker så det är klokt att dubbelkolla. Vill du vara extra säker på storleken så har du möjligheten att ringa eller mejla och fråga måtten på plagget du är intresserad av. Passar inte plagget är det i regel lätt att returnera.