Som en varm kram

Med hösten här, och vintern runt knuten, är det dags att börja se över tillbehören till din käraste skatt. Små barn ligger ofta väldigt stilla vilket gör att behovet av extra värme är stort. En filt är det perfekta alternativet för att hålla barnet varmt i vagnen vid en skön promenad i den friska luften. Även sängen till natten kan bäddas med en extra filt, eller två.

Värme och trygghet

Lager på lager kläder är hemligheten bakom ett barn som håller värmen på vintern. Men utöver det behövs ofta även något som stoppar blåst och skyddar mot fallande snö. Den varma filten blir som en trygghet för barnet som även ger värme.

För en del barn fungerar även filten som en annan sorts trygghet, något att krama om och hålla nära intill sig både vid sömn och vid vila.

Hudvänligt och hudnära

För den som stannar inne från vinterns kyliga vindar är även här just fliten den perfekta accessoaren. Att tillsammans bädda ner sig i soffan, med en mjuk varm filt, är givande och uppskattat för både barn och den vuxna. Med ett mjukt och värmande material kan det garanteras en mysig stund tillsammans.

För dig som ännu inte hittat dina drömmars filt, kolla här! Ett stort urval av härliga filtar i lockande färger och mönster.