Prisvärda produkter till ditt barn

By Date: 2016/03/09 in Barnkläder, Kläder, Leksaker

shutterstock_353280068

Att handla utan att gå utanför dörren är idag enklare än någonsin förr. Genom det enorma utbudet så kan man om man lägger ner lite tid göra en hel del fynd. Vi ger dig några tips om hur du hittar prisvärda produkter till ditt barn.

Allt ditt barn kan tänkas behöva – och visserligen allt de också inte behöver, finns att hitta på nätet. Att kunna göra bort inköpen på nätet är en välsignelse för trötta och stressade föräldrar eller underlättar om man bor en bit bort från butiker. Men det är också en fördel ur den aspekten om man vill göra fynd eller kanske behöver tänka lite extra på sina ekonomiska utgifter under en tid så kan man försöka hitta saker man ändå behöver till växande barn utan att betala fullt pris.

Många nätbutiker har, likaväl som fysiska butiker, ibland olika erbjudanden där det går att göra fina fynd och oftast så hittar man dessa specifika erbjudandena i form av rabattkoder på hemsidor som samlar ihop rabattkoder som är aktuella. Oftast skriver man in den specifika rabattkoden hos gällande butik när man kommit till kassan och den gällande rabatten dras då av. Ett perfekt sätt att fynda på. Ofta så kan du anmäla dig hos dessa hemsidor som samlar på koderna för att få ett mail när det dyker upp koder du kan tänkas vara intresserad utav. Ett exempel på sådan nätsida är rabattsök.se och de har till exempel just nu en rabattkod för just lekmer där du kan passa på att kanske göra ett fynd till sitt barn.

Man behöver ju inte alltid köpa nytt heller för att göra ett fynd eller spara in på pengar utan man kan via olika köp och sälj sidor hitta en hel del begagnat till väldigt bra priser. Tradera är exempel på sådan sida, där lägger du oftast ett bud på en sak du vill köpa och man budar då tills sluttiden är nådd och har man lagt högst budet så ”vann” man att få köpa produkten till det priset. Men det finns också aktioner som är ett så kallat direktköp där säljaren har lagt ett pris att om du erbjuder det så får du köpa varan direkt.

Blocket är en av Sveriges största köp och säljsida där man genom att bläddra sig fram till önskad kategori kollar igenom annonser som säljare lagt ut, det kan vara både privata och butiker som annonserar ut sina saker. Det har också de senaste åren också dykt upp köp och säljsidor på Facebook där man kan registrera sig i en köp och säljsida som är specifik för just sin stad så vet man att sakerna som säljs finns i närheten vilket kan vara skönt att veta när man ska hämta det sedan. Sedan finns där också specifika säljsidor där man bara får sälja till exempel begagnade barngrejor eller sportsaker för barn vilket är praktiskt om man vet vad man söker.

Var noga med att kolla upp om du köper begagnade saker via Blocket, Tradera eller Facebook att det är vad som utlovats. Så klart finns det inga garantier och om man inte vågar chansa så ska man köpa i de butiker som säljer nya kläder och produkter. Det finna alltid de som kan försöka lura oss när det kommer till försäljning online på olika sajter. Se till att inte betala något förrän du fått hem varan och kontrollerat att det är som det ska.